Ga naar de inhoud

Verhuur B.O.G. / Woning

Verhuurprocedure Register-Makelaar:

  1. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij uw wensen over de verhuur van het bedrijfsmatig vastgoed object en of woonruimte. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden en geven u advies over een huurprijsindicatie en de verhuurmarkt.
  2. Wij plaatsen een verhuuradvertentie van uw bedrijfsmatig vastgoed object en of woning op onze website. Ook verspreiden wij het bedrijfsmatig vastgoed object en of woning indien binnen ons netwerk zoals Pararius en Expatrentals. Zo vinden wij snel een geschikte huurder.
  3. Zodra we een geïnteresseerde huurder hebben gevonden, plannen we een bezichtigingsafspraak. De huurder wordt daarbij uitgebreid gescreend. Indien positief, nemen wij contact met u op om de kandidaat te ontmoeten en alle verhuurvoorwaarden door te spreken.
  4. Zodra u akkoord geeft, gaan wij uw bedrijfsmatig vastgoed object en of woning verhuren. Wij stellen daarbij de huurovereenkomst op en zorgen voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Daarnaast ontvangt u een digitaal incheckrapport zodat de status van de woning voor de verhuur is vastgelegd.

De Register-Makelaar brengt 1 maand huur van het object in rekening voordat de huurovereenkomst getekend wordt.